Υλικά :
- 1 μέτριο μήλο
- 1 φλυτζάνι γάλα με χαμηλά λιπαρά ή αμυγδάλου ή φουντουκιού
- 1 κ.σ σταφίδες
- 1 κουταλάκι γλυκού μέλι
- Κανέλα
Εκτέλεση:
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο νερό και μαγειρεύουμε για λίγη ώρα το μήλο και τις σταφίδες (μέχρι να μαλακώσουν) και στραγγίζουμε.
- Ζεσταίνουμε το γάλα και βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Το βάζουμε σε κούπα και πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.