Σπανακόπιτα χωρίς φύλλο στο AirFryer

Υλικά

  • 100 γρ. baby σπανάκι
  • 100 γρ. τυρί φέτα
  • 2 αυγά
  • 100 γρ. αλεσμένη βρώμη
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 κ.γ. baking powder
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. φρέσκο άνηθο

Εκτέλεση

  1. Αρχικά πλένεις το σπανάκι καλά και το βάζεις σε ένα σουρωτήρι να φύγει το νερό(στραγγίζετε πολύ καλά).
  2. Αφού έχει στεγνώσει το κόβεις σε μικρότερα κομμάτια και το τοποθετείς σε ένα μπολ, μαζί με τα αυγά, την αλεσμένη βρώμη, τη φέτα και το ελαιόλαδο και ανακατεύεις μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Στη συνέχεια, ψιλοκόβεις το κρεμμύδι και τον φρέσκο άνηθο, τα προσθέτεις στο μείγμα και ανακατεύεις.
  4. Αφού τοποθετήσεις λαδόκολλα(ή φόρμα σιλικόνης) στη βάση του air fryer, ρίχνεις το μείγμα και το ψήνεις για 20 λεπτά στους 200°C.

 *Ο χρόνος ψησίματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα τη συσκευή AirFryer.