Υλικά
- 1/2 φλ. γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 κ.σ. ξύδι (από κρασί)
- 1/2 σκελ. μικρή σκόρδο πολτοποιημένη
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το ξύδι, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το σύρμα να ομογενοποιηθούν.
- Την δοκιμάζουμε και διορθώνουμε στην οξύτητα στο λεμόνι, ξύδι και στο αλατοπίπερο πάντα αφού αναμείξουμε όλα τα υλικά μαζί.