Σοκολάτα με χαρούπι

Υλικά : 

  • 2 κ.σούπας ταχίνι ολικής άλεσης
  • 3 κ.σούπας φυστικοβούτυρο
  • 40-50 ml λάδι καρύδας
  • 4 κ.σούπας κακάο
  • 3 κ.σούπας χαρουπάλευρο
  • 4 κ.σούπας  μέλι
  • αποξηραμένα βερίκοκα, κεράσια και δαμάσκηνα, ξηρούς καρπούς

Εκτέλεση:

1. Ενώνω όλα τα υλικά σε ένα βαθύ μπολ τα ανακατεύω πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα απλώνω καλά σε μια φόρμα στην οποία έχω απλώσει χαρτί ψησίματος.
2. Προσθέτω σε διάφορα σημεία τα αποξηραμένα φρούτα (αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και ξηρούς καρπούς) και τα βάζω στο ψυγείο για 2-3 ώρες. 3. Μόλις έχουν στερεοποιηθεί, βγάζω από την φόρμα και κόβω σε κομμάτια.