Υλικά :
- 400 γρ. φράουλες
- 150γρ. γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
- 50 γρ. γάλα με χαμηλά λιπαρά
- 2 ακτινίδια
- 1 πορτοκάλι
- 1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ
- 2 κ. σούπας τριμμένος λιναρόσπορος
- 1 κ. σούπας μέλι
Εκτέλεση:
- Πλένουμε καλά και κόβουμε τις φράουλες.
- Καθαρίζουμε το τζίντζερ, το πορτοκάλι και το ακτινίδιο και τα κόβουμε σε κομματάκια.
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Σερβίρουμε με παγάκια και κομματάκια φρέσκιας φράουλας.