Υλικά :
- 1 φλιτζάνι ανανά
- ¼ φλιτζανιού γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- ½ φλιτζάνι γάλα καρύδας ή γάλα με χαμηλά λιπαρά
- 2 κ.γλυκού νιφάδες καρύδας
- 1 κ.σούπας μέλι
- 1 χούφτα πάγο
Εκτέλεση:
- Βάζουμε εάν θέλουμε τον ανανά να παγώσει για 3 ώρες, διαφορετικά τον χρησιμοποιούμε φρέσκο.
- Βάζουμε όλα μας τα υλικά στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Στο τέλος ρίχνουμε και τον πάγο και χτυπάμε λίγο ακόμη.