Υλικά για 2 μερίδες:
- 500 γρ μοσχάρι φιλέτο σε κομμάτια
- 2 κσ ελαιόλαδο
- άνθος αλατιού
- 1 ματσάκι σπαράγγια
- 5 πατάτες baby με τη φλούδα
Εκτέλεση:
- Ξεπλένω με νερό το κρέας και το σκουπίζω να φύγουν τα νερά. Κάνω μασάζ από όλες τις πλευρές με ελαιόλαδο και αλάτι.
- Πλένω καλά τα λαχανικά και κόβω τα κοτσάνια από τα σπαράγγια.
- Βάζω τα κομμάτια κρέατος στο Airfryer.(σε λαδόκολλα εάν θέλουμε)
- Βάζω μαζί και τα λαχανικά τα οποία έχω ρίξει λίγο αλάτι και λάδι.
- Ψήνω στους 200 C για 5 λεπτά. Γυρνάω και ψήνω για άλλα 3-4 λεπτά, για μέτρια ψημένο. Αν το θέλω καλοψημένο προσθέτω συνολικά άλλα 3-4 λεπτά.
- Αφαιρούμε το κρέας και τα σπαράγγια και αφήνουμε άλλα 5 λεπτά τις πατάτες.
*Ο χρόνος ψησίματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα τη συσκευή Air Fryer.