Φιλέτο μοσχάρι με λαχανικά στο AirFryer

Υλικά για 2 μερίδες: 

  • 500 γρ μοσχάρι φιλέτο σε κομμάτια
  • 2 κσ ελαιόλαδο 
  • άνθος αλατιού
  • 1 ματσάκι σπαράγγια
  • 5 πατάτες baby με τη φλούδα

Εκτέλεση:

  1. Ξεπλένω με νερό το κρέας και το σκουπίζω να φύγουν τα νερά. Κάνω μασάζ από όλες τις πλευρές με ελαιόλαδο και αλάτι.
  2.  Πλένω καλά τα λαχανικά και κόβω τα κοτσάνια από τα σπαράγγια.
  3. Βάζω τα κομμάτια κρέατος στο Airfryer.(σε λαδόκολλα εάν θέλουμε)
  4. Βάζω μαζί και τα λαχανικά τα οποία έχω ρίξει λίγο αλάτι και λάδι.
  5. Ψήνω στους 200 C για 5 λεπτά. Γυρνάω και ψήνω για άλλα 3-4 λεπτά, για μέτρια ψημένο. Αν το θέλω καλοψημένο προσθέτω συνολικά άλλα 3-4 λεπτά.
  6. Αφαιρούμε το κρέας και τα σπαράγγια και αφήνουμε άλλα 5 λεπτά τις πατάτες.

   *Ο χρόνος ψησίματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα τη συσκευή Air Fryer.