Υλικά
- 2 ώριμες μπανάνες
- 2 αυγά
- 5 κ. σούπας κακάο
- 2 κ. σούπας μέλι(προαιρετικά)
- 2 κ. γλυκό baking powder
- 1 κ.γλυκού υγρή βανίλια
- 100 γρ. κουβερτούρα με 70% κακάο
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς στον αέρα.
- Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από την κουβερτούρα, στο μούλτι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές και λείο μείγμα.
- Βάζουμε λαδόκολλα σε μια μακρόστενη φόρμα ή χρησιμοποιούμε φόρμα σιλικόνης.
- Ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
- Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και τη ρίχνουμε πάνω στο μείγμα.
- Με ένα κουτάλι πιέζουμε λίγο να την βάλουμε μέσα στο μείγμα.
- Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 20 λεπτά στον αέρα.
- Ή βάζουμε το μείγμα σε θήκη σιλικόνης και το ψήνουμε στο AirFryer στους 160 βαθμούς για 15 λεπτά, ο χρόνος εξαρτάται ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιούμε.