Υλικά για 2 μερίδες
- 300 γρ. πατάτες baby
- 150 γρ. σπαράγγια
- 50 γρ. αρακά βρασμένο
- 50 γρ φασολάκια βρασμένα
- 2 μικρά ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- Για τη βινεγκρέτ της σαλάτας μας
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. μηλόξυδο
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Τοποθετούμε τις πατάτες σε μία μέτρια κατσαρόλα και τις καλύπτουμε με νερό.
- Βράζουμε για 15 λεπτά ή μέχρι να τις τρυπάμε με ένα μαχαίρι και να πέφτουν.
- Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν τελείως μέχρι να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου.
- Κόβουμε τα σπαράγγια σε κομμάτια του 1.5 εκ και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε τα φασολάκια και τον αρακά.
- Κόβουμε τις πατάτες σε κύβους μεσαίου μεγέθους και τις προσθέτουμε στο μπολ.
- Κόβουμε τα ραπανάκια σε πολύ λεπτές φέτες και προσθέτουμε και αυτά στο μπολ.
- Όταν είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε τη σαλάτα, ή 1-2 ώρες πριν, χτυπάμε τα υλικά για το ντρέσινγκ και πασπαλίζουμε τα λαχανικά μας.