Υλικά
- 1 κούπα ( 240 ml) γάλα
- 1 κ γλ υγρή βανίλια
- 1/4 κούπας (60 ml) μέλι
- 1 φακελάκι (10 γρ) ζελατίνη σε σκόνη
- 2 κούπες (400 γρ) γιαούρτι
Για το γαρνίρισμα
- Φράουλες ή φρούτο της επιλογής μας
- μέλι
Εκτέλεση:
- Σ’ ένα κατσαρολάκι ζεσταίνω το γάλα μαζί με το μέλι, την βανίλια και την ζελατίνη.
- Ανακατεύω το μείγμα απαλά να διαλυθεί το μέλι και η ζελατίνη, σιγοβράζοντας για 1 με 2 λεπτά περίπου.
- Βάζω το γιαούρτι σε ένα μπολ, προσθέτω εκεί το μείγμα του γάλατος και ανακατεύω να ομογενοποιηθεί.
- Μοιράζω το μείγμα σε ποτήρια, ή σε φόρμα και τοποθετώ στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Λίγο πριν το σερβίρισμα προσθέτω τις φράουλες και γαρνίρω με έξτρα μέλι.