Υλικά :
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
- 1 κουτ. σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
- 1 κουτ. γλυκού ξηρή ρίγανη
- ¼ κουτ. γλυκού αλάτι
- ¼ κουτ. γλυκού πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε όλα τα υλικά σε ένα βάζο που κλείνει.
- Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως ή το διατηρήσετε 1 εβδομάδα στο ψυγείο.
* Ταιριάζει τόσο πάνω από μια χωριάτικη όσο και σε σαλάτες με ψητά λαχανικά.