Υλικά για 4 μερίδες :
- 1 κιλό μοσχάρι σε πολύ μικρά κομμάτια
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 κιλό μικρά κρεμμύδια για στιφάδο
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 3 φύλλα δάφνης
- 3 κόκκους μπαχάρι
- Λίγα ντοματάκια
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε όλα τα κρεμμύδια και κόβουμε το κρέας σε κομματάκια.
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα αφήνουμε να πάρουν πρώτα μια βράση για 15-20 λεπτά.
- Μετά αδειάζουμε όλα τα υλικά σε ένα πήλινο σκεύος, γάστρα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για περίπου 2 ώρες.