Υλικά
- 280 γρ αλεύρι ολικής
- 200 γρ τριμμένο τυρί
- 30 γρ ελαιόλαδο
- 200 γρ νερό
- 1 κ.σ. ξίδι
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.γ. ρίγανη
- ½ κ.γ. θυμάρι
Εκτέλεση:
- Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα μεγάλο ταψί.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το τυρί και τα μπαχαρικά.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το νερό και το ξίδι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να έχουμε μία ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια μας.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C στον αέρα.
- Παίρνουμε κομμάτια ζύμης 24-26 γρ το καθένα και πλάθουμε ομοιόμορφα τα κριτσίνια μας και τα βάζουμε στο ταψί χωρίς να ακουμπάνε μεταξύ τους.
- Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο στη μεσαία σχάρα και ψήνουμε για 25 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα.
- Αφαιρούμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν.