Υλικά :
- 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 1 μέτρια γλυκοπατάτα
- 2 μικρά κολοκυθάκια
- 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
- ½ λεμόνι
- 1 κ.γλυκού μουστάρδα
- ½ κ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
- πιπέρι
Εκτέλεση:
- Πλένετε και καθαρίζετε την γλυκοπατάτα και τα κολοκυθάκια και τα κόβετε σε κυβάκια.
- Τις στρώνετε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και περιχύνετε με το λάδι, το λεμονί, τη μουστάρδα, την πάπρικα και το πιπέρι.
- Ανακατεύετε για να πάει παντού.
- Σε ένα φύλλο λαδόκολλα τυλίγεται το φιλέτο κοτόπουλο το όποιο έχετε ελαφρώς περάσει με λίγο λάδι αλάτι και πιπέρι.
- Το τοποθετείται και αυτό στο ταψί με την γλυκοπατάτα και τα κολοκυθάκια
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά.