Κοτόπουλο με γλυκοπατάτες

Υλικά : 

  • 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο
  • 1 μέτρια γλυκοπατάτα
  • 2 μικρά κολοκυθάκια
  • 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
  • ½ λεμόνι
  • 1 κ.γλυκού μουστάρδα
  • ½ κ. γλυκού γλυκιά πάπρικα
  • πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Πλένετε και καθαρίζετε την γλυκοπατάτα και τα κολοκυθάκια και τα κόβετε σε κυβάκια.
  2. Τις στρώνετε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και περιχύνετε με το λάδι, το λεμονί, τη μουστάρδα, την πάπρικα και το πιπέρι.
  3. Ανακατεύετε για να πάει παντού.
  4. Σε ένα φύλλο λαδόκολλα τυλίγεται το φιλέτο κοτόπουλο το όποιο έχετε ελαφρώς περάσει με λίγο λάδι αλάτι και πιπέρι.
  5. Το τοποθετείται και αυτό στο ταψί με την γλυκοπατάτα και τα κολοκυθάκια
  6. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά.