Καλαμαράκια γεμιστά με σπανάκι

Υλικά για 2 μερίδες :

  • 500 γρ. καλαμαράκια
  • 3 χούφτες σπανάκι ψιλοκομμένο
  • 80 γρ. τυρί φέτα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

  1. Αν τα καλαμάρια σας είναι κατεψυγμένα μπορείτε να τα βάλετε σε λίγο νερό και να τα αφήσετε 15-20 λεπτά να ξεπαγώσουν.
  2. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το σπανάκι, τη φέτα τριμμένη, αλάτι και πιπέρι.
  3. Πάρτε τα καλαμάρια σας και γεμίστε τα με το μείγμα.
  4. Βάλτε τα σε αντικολλητικό χαρτί μέσα σε ταψί. Ψεκάστε ή αλείψτε με ελαιόλαδο.
  5. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  6. Ψήστε για 15 λεπτά περίπου στον αέρα.