Υλικά για 2 μερίδες :
- 500 γρ. καλαμαράκια
- 3 χούφτες σπανάκι ψιλοκομμένο
- 80 γρ. τυρί φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Αν τα καλαμάρια σας είναι κατεψυγμένα μπορείτε να τα βάλετε σε λίγο νερό και να τα αφήσετε 15-20 λεπτά να ξεπαγώσουν.
- Ανακατέψτε σε ένα μπολ το σπανάκι, τη φέτα τριμμένη, αλάτι και πιπέρι.
- Πάρτε τα καλαμάρια σας και γεμίστε τα με το μείγμα.
- Βάλτε τα σε αντικολλητικό χαρτί μέσα σε ταψί. Ψεκάστε ή αλείψτε με ελαιόλαδο.
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Ψήστε για 15 λεπτά περίπου στον αέρα.