- 400 γρ κατεψυγμένο καρπούζι καθαρισμένο
- Χυμό από μισό λεμόνι
- 50 γρ μέλι ή σιρόπι αγαύης
- 1/2 σφηνάκι αλκοόλ π.χ λικέρ(προαιρετικά)
-
Εκτέλεση:
- Κόβεις το καρπούζι σε πολύ μικρά κομμάτια και αφαιρείς τα κουκούτσια.
- Το πολτοποιείς στο μπλέντερ και το βάζεις σε θήκες για παγάκια κατά προτίμηση σιλικόνης για να αφαιρεθούν πιο εύκολα.
- Τοποθετείς στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.
- Όταν είναι έτοιμα τα καρπουζοπαγάκια, τα τοποθετείς στο μπλέντερ μαζί με λίγο μέλι(ανάλογα το πόσο γλυκιά θες την γρανίτα σου) το λεμόνι, το αλκοόλ και χτυπάς.
- Αδειάζεις σε ποτήρια και απολαμβάνεις αμέσως.