Υλικά
- 1 ½ λίτρο γάλα
- 375 γρ.σιμιγδάλι ψιλό
- 2 φλιτζάνια μέλι
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 3 αυγά
- 1 βανίλια
- 1 κ γλυκού κανέλα σκόνη
Εκτέλεση:
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε να βράσει το γάλα.
- Μόλις βράσει το γάλα, ρίχνουμε το σιμιγδάλι, το μέλι, την κανέλα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Προσθέτουμε το ξύσμα από το λεμόνι, τη βανίλια και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.