Γαλατόπιτα με μέλι

Υλικά

  • 1 ½ λίτρο γάλα
  • 375 γρ.σιμιγδάλι ψιλό
  • 2 φλιτζάνια μέλι
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 3 αυγά
  • 1 βανίλια
  • 1 κ γλυκού κανέλα σκόνη

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε να βράσει το γάλα.
  2. Μόλις βράσει το γάλα, ρίχνουμε το σιμιγδάλι, το μέλι, την κανέλα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  3. Προσθέτουμε το ξύσμα από το λεμόνι, τη  βανίλια και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
  4. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  5. Βάζουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι.
  6. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.