Μπιφτέκια με κιμά γαλοπούλας

  • Υλικά(6 μπιφτέκια) :
  • 500 γρ. κιμά γαλοπούλας
  • 1 αυγό
  • 2 καρότα
  • 2 κολοκύθια
  • 1 πιπεριά κόκκινη ή πορτοκαλί
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κ.γλυκού μουστάρδα
  • 1 κ.σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σούπας βρώμη περασμένη στο μούλτι
  • Λίγο αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε την πιπεριά, τα κολοκυθάκια, τα καρότα και το κρεμμύδι στο μούλτι.
  2. Στραγγίζουμε να φύγουν από το μείγμα μας όλα υγρά.
  3. Προσθέτουμε το μείγμα των λαχανικών στον κιμά από γαλοπούλα και ρίχνουμε τη μουστάρδα, το μαϊντανό και το αυγό.
  4.  Ανακατεύουμε πολύ καλά προσθέτοντας παράλληλα και τη βρώμη. Εάν δούμε ότι δεν έχει δέσει το μείγμα προσθέτουμε λίγη βρώμη ακόμη.
  5. Πλάθουμε 6 μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, σε λαδόκολλα, στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.