Υλικά(3 μερίδες) :
- 250 γρ καλαμαράκια σε κομματάκια
- 250 γρ. γαρίδες Νο2
- ½ κούπα ντομάτα φρέσκια ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι μέτριο
- 1 κολοκυθάκι
- 1 κούπα κριθαράκι
- 2 ½ κούπες νερό
- 2 φύλλα δάφνης
- 2 κ.σούπας μαϊντανός
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το κολοκυθάκι σε κυβάκια σε λίγο ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τα καλαμαράκια και τις γαρίδες και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τη φρέσκια ντομάτα, το νερό, τα φύλλα δάφνης και το κριθαράκι.
- Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, σκεπασμένο με καπάκι για περίπου 15 λεπτά να πιεί τα υγρά.
- Ανακατεύουμε συχνά.
- Σερβίρετε ζεστό με ψιλοκομμένο μαϊντανό και πιπέρι.