Υλικά :
- 750 γρ γάλα με χαμηλά λιπαρά
- 100 γρ καστανή ζάχαρη
- 70 γρ κορν φλάουρ
- 2 βανιλίνες
- 40 γρ κακάο σκόνη
- 200 γρ κουβερτούρα με 70% κακάο
- 1 κτγ λάδι καρύδας
Για το πασπάλισμα
- Λάδι καρύδας
- Ινδοκάρυδο
Εκτέλεση:
- Αλείφουμε το πυρέξ με λάδι καρύδας και το πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
- Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το γάλα, την ζάχαρη, το κορν φλάουρ , το κακάο σκόνη και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει.
- Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τις βανιλίνες , την κουβερτούρα , 1 κτγ λάδι καρύδας και ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα.
- Το ρίχνουμε μέσα στο πυρέξ και το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη να εφάπτεται πάνω στο γλυκό.
- Το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Το ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε από πάνω ινδοκάρυδο.