Σοκολατένιες μπάλες καρύδας

Υλικά :

  • 1 κούπα γάλα καρύδας σε κονσέρβα
  • 100 γρ. κουβερτούρα
  • 2 κούπες τριμμένη καρύδα χωρίς ζάχαρη
  • Ξυλάκια για cake pops

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε το γάλα καρύδας στο ψυγείο για 4 ώρες να παγώσει.
  2. Ανακατεύουμε καλά το γάλα καρύδας με την τριμμένη καρύδα.
  3. Φτιάχνουμε μπαλάκια και τα βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να σφίξουν.
  4. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα.
  5. Βγάζουμε τα μπαλάκια από το ψυγείο, καρφώνουμε τα ξυλάκια στις μπάλες καρύδας και βυθίζουμε στην κουβερτούρα.
  6. Τα τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα και τα βάζουμε  στο ψυγείο να κρυώσουν.