Μπισκότα αμυγδάλου με 2 υλικά

Υλικά

  • 350 γρ αμύγδαλα ανάλατα αποφλοιωμένα
  • 100 γρ. μέλι
  • 2 κ. σούπας χοντροκομμένα αμύγδαλα για γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

  1. Βάζουμε τα αμύγδαλα στο μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη.(τα βάζουμε σε δόσεις για να μην καεί το μηχάνημα)
  2. Προσθέτουμε το μέλι και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή πάστα.
  3. Πλάθουμε 14 μπαλάκια και τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
  4. Παίρνουμε μια μαρίζ και τα πιέζουμε μέχρι να ισιώσει η μπαλίτσα.
  5. Πασπαλίζουμε με τα χοντροκομμένα αμύγδαλα κ τα πιέζουμε λίγο να κολλήσουν.
  6. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς  για 10 λεπτά.
  7. Περιμένουμε να κρυώσουν για να τα αποθηκεύσουμε.