Υλικά για 2-3 μερίδες
- 180 γρ.βίδες ολικής άλεσης
- 1 αγγουράκι σε ροδέλες
- 6-8 ντοματίνια
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 τριμμένο καρότο
- 3 κ.σούπας καλαμπόκι
- 3 κ. σούπας βρασμένο αρακά
- 1 συσκευασία μεγάλη τόνου σε νερό
- 1 κ. σούπας άνηθο
- 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Για το σως
- 200 γρ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- 1 κ. γλυκού κοφτό μουστάρδα
- Χυμό από ½ λεμόνι και το ξύσμα του
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Βράζουμε τις βίδες σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Τις σουρώνουμε και βάζουμε όλα τα υλικά μαζί.
- Φτιάχνουμε τη σως , περιχύνουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά.