Μπισκότα με ταχίνι και σοκολάτα

Υλικά για 8 μπισκότα

  • 100 γρ. ταχίνι
  • 100 γρ. μέλι
  • 120 γρ. βρώμη αλεσμένη
  • 50 γρ. αμύγδαλα ή άλλο ξηρό καρπό χοντροκομμένα
  • 20 γρ. κουβερτούρα χοντροκομμένη ή σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση:

  1. Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί  μέχρι να έχουμε μια σφιχτή ζύμη.
  2. Πλάθουμε 8 μπαλάκια, τα πατάμε ελαφρά(με βρεγμένα χέρια γιατί η ζύμη κολλάει) και τα βάζουμε στο ταψί σε λαδόκολλα.
  3. Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 8 λεπτά στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.