- 140 γρ. φιστικοβούτυρο
- 110 γρ. ώριμη μπανάνα, λιωμένη
- 95 γρ. αλεύρι ολικής που φουσκώνει μόνο του
- 70 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 30 γρ. κουβερτούρα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ανακατεύω την ζάχαρη καρύδας με το φιστικοβούτυρο και την λιωμένη μπανάνα ώσπου να ομογενοποιηθούν.
- Κατόπιν ρίχνω το αλεύρι κι ανακατεύω να ενσωματωθεί και αυτό. Τυλίγω την ζύμη με μεμβράνη και την βάζω για μισή ώρα στο ψυγείο.
- Βγάζω τη ζύμη από το ψυγείο και την πλάθω σε κουλουράκια. Με ένα πιρούνι κάνω προαιρετικά χαρακιές.
- Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 150C για 25 λεπτά. Τα βγάζω από τον φούρνο και τα βάζω σε μια σχάρα να κρυώσουν.
- Λιώνω την κουβερτούρα και με ένα πιρούνι κάνω πιτσιλιές πάνω στα μπισκότα.